Rapport

Trobar Fastighetsrapport

Vilka verktyg har egentligen fastighetsägare för att komma åt kriminaliteten på bostads- och fastighetsmarknaden idag?

“Branschorganisationen Fastighetsägarna betonar vikten av att arbeta proaktivt för att säkerställa att man som fastighetsägare hyr ut lokalertill seriösa hyresgäster.”

Vilka verktyg har fastighetsägare och bostadsrättsföreningar för att komma åt kriminaliteten på bostads- och fastighetsmarknaden idag?

Vi har sammanställt våra tankar i en rapport. Såklart inga nyheter för er som dagligen arbetar med detta, men det visar var vårt samhällsfokus ligger och att vi förstår läget. Att vi vill arbeta för att hitta verktyg och lösningar till dagens – och framtidens – utmaningar.

Ladda ner rapporten

Ladda ned Trobar Fastighetsrapport och läs om:

👉 Kriminaliteten på bostads- och fastighetsmarknaden
👉 Existerande problem, nuläge och lagstiftning
👉 Vilka verktyg som en fastighetsägare eller bostadsrättsförening kan använda sig av för att skapa trygghet för boende

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Namn
Genom att ladda ned eller ta kontakt med oss via formulär på vår hemsida sparar vi de uppgifter du angett. Trobar använder en tredje part för utskick av mail samt nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot Trobar enligt avtal. Trobar säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.