Trobar Search

Enkel slagning i rättsdatabas

Trobar Search är en tjänst som gör det möjligt för dig att söka fritt i vår omfattande rättsdatabas. Ett pålitligt och enkelt sätt att få fram den juridiska information du behöver – när du vill.

Trobar Sök

Enkel slagning i rättsdatabas

Trobar Sök är en tjänst som gör det möjligt för dig att söka fritt i vår omfattande rättsdatabas. Ett pålitligt och enkelt sätt att få fram den juridiska information du behöver – när du vill.

En komplett juridisk databas

Innehåller med ärenden från alla svenska domstolar och Åklagarmyndigheten. I databasen hittar du brottmål, tvistemål och tvister mellan privatpersoner, enheter och myndigheter. 

Varför Trobar Search?
  • Sparar tid och underlättar för dig

  • Istället för att kontakta alla myndigheter själv finns handlingarna från samtliga myndigheter sammanställda i vår rättsdatabas.

  • Du väljer själv vad du vill söka på

  • Du kan söka på identifikationsnummer så som personnummer, organisationsnummer samt målnummer och kan enkelt filtrera så att du får fram så relevant information som möjligt. Vi utvecklar skräddarsydda lösningar efter våra kunders behov.

  • Ett modernt och användarvänligt gränssnitt

  • Vi strävar efter att ständigt förbättra vår databas och ligga i framkant i den tekniska utvecklingen för att effektivisera arbetsflödet för dig som kund. 

För vem?

Oavsett om du är säkerhetschef, journalist, forskare eller verkar inom offentlig sektor hittar du miljontals domstolshandlingar från alla domstolar och instanser i Sverige. De handlingar du får träff på beror på vilken lag du gör sökningen inom.  

Redo att köra igång?

Klicka här för att komma igång med Trobar Search

Våra tjänster

Som komplement till Trobar Search kan du även lägga till vår monitoreringstjänst Trobar Monitor – en prenumerationstjänst som uppdaterar dig med träffar i realtid.