Trygga ert varumärke i längden – håll er uppdaterade om nyckelpersoner i ert bolag

En fråga som blivit allt viktigare för företag att ha koll på är om ledningsgrupp eller styrelsemedlemmar utgör någon slags risk för företaget. Med risk menar vi att en person kan påverka bolaget genom aktiviteter både inom och utanför ramen av sin roll i företaget.

Att löpande kolla upp nyckelpersoner kan vara både svårt och tidskrävande att hantera internt. Med vår tjänst Trobar Monitor hjälper vi företag med just detta.

En tjänst som uppdaterar er på juridiska händelser

Trobar Monitor är en prenumerationstjänst som hjälper företag att bevaka juridiska ärenden kopplade till både personer och företag. Vi ger våra kunder uppdateringar i realtid från Sveriges alla domstolar samt Åklagarmyndigheten på de nyckelpersoner, ärenden och bolag de behöver hålla sig uppdaterade om, exempelvis ledningsgrupp och styrelsemedlemmar.

Med Trobar Monitor får ni som företag möjligheten att proaktivt hantera PR- och regelefterlevnadsfrågor på ett enkelt och smidigt sätt, om något skulle dyka upp. Tack vare vår digitala lösning aviseras ni så snabbt ni önskar vid eventuella träffar på de bevakningar ni satt upp.

Våra kunder som använder Trobar Monitor idag känner sig trygga med att de får veta direkt om en nyckelperson exempelvis förekommer i en rättsprocess. De behöver inte oroa sig över vad som kan hända, innan det hänt.

Kontakta oss!

Vill du veta mer om Trobar Monitor eller har någon fråga? Hör av dig så berättar vi mer!