Martin Sundler ny vd för Trobar

Martin Sundler har tillträtt rollen som vd och säljansvarig för Trobar den 29 december 2023. Martin har en bakgrund inom IT, tech och rekrytering/bemanning och en gedigen erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och ledarskap. Han har tidigare arbetat inom Key People Group på TNG, och kommer senast från rollen som vd på AWEXIA Executive Search 

– Vi är mycket glada att få välkomna Martin Sundler som vd för Trobar. Martin har ett starkt kommersiellt driv. Jag är övertygad om att han med sitt engagemang kommer att stärka våra kundrelationer och öka vår konkurrenskraft på marknaden. Det är tydligt att Martin inte bara delar våra värderingar, utan också kommer att bidra med kompetens, insikter och idéer som kommer att stärka vår organisation. Jag ser verkligen fram emot att följa Trobars resa under Martins ledning, säger Hans Andréasson, styrelseordförande i Trobar. 

– Jag är otroligt glad och tacksam över att få kliva på rollen som vd för ett legal tech-företag som Trobar. Trobar befinner sig i en spännande fas och bidrar med ett viktigt arbete. Jag är riktigt förväntansfull när det kommer till att fortsätta utveckla Trobars tjänster och produkt tillsammans med såväl medarbetare som kunder. Jag ser fram emot att få stötta företag och organisationer att göra rätt när det kommer till juridisk information, säger Martin Sundler, nytillträdd vd på Trobar.  

 

För mer information, kontakta: 
Martin Sundler, vd Trobar, tel. +46 76 82 65 112, martin.sundler@trobar.se