Investera i kontinuerlig koll, så slipper du oron över att inte veta

Idag har det blivit allt vanligare att man arbetar förebyggande och kontrollerar framtida anställda, leverantörer eller samarbetspartners. Men vad händer sen? När informationen är kontrollerad och allt såg bra ut, är risken eliminerad? Kanske vet du inte om att du inte oroar dig i onödan. Investera i kontinuerlig koll, så slipper du oron över att inte veta.

Hur förklarar man att det som inte fick hända, hände?

Vad skulle det innebära för ditt bolag eller din organisation om viktiga nyckelpersoner skulle förekomma i en aktuell rättsprocess? Det kan handla om nyckelpersoner som har tillgång till verksamhetens pengar, affärsidéer eller företagets ansikte utåt.

Hur förklarar man att man inte visste om att en av ens anställda på ett stort IT-säkerhetsbolag var med i en rättsprocess, samtidigt som denna person hade hand om ovärderlig information? Information är för de flesta bolag något av det viktigaste och mest värdefulla man har. Personal med tillgång till denna information befinner sig i en position med stor möjlighet att påverka bolaget. Om en person i denna position skulle befinna sig i en rättsprocess skulle detta kunna innebära stor skada både internt och externt.

Det handlar om att ge förutsättningarna för en trygg, säker och förtroendeingivande arbetsplats eller miljö. När det som inte skulle hända, ändå händer, då vill man vara den som vet om det först. Endast när man har informationen kan man agera.

Investera i kontinuerlig koll – ta del av juridiska uppdateringar i realtid

Att arbeta förebyggande är bra. Att göra detta förebyggande arbete till ett kontinuerligt arbete är ännu bättre.

På Trobar arbetar vi för att göra detta arbete så enkelt som möjligt. Vi erbjuder möjligheten att få kontinuerliga uppdateringar i realtid med nya domar, beslut och ärenden från Sveriges samtliga domstolar på de företag och individer som du behöver hålla dig uppdaterad om.

Vårt fokus är att våra kunder får den information de behöver, på ett sätt som alltid respekterar de inblandades personliga integritet. Vi vill arbeta för att säkerställa snabb tillgång till juridisk information för våra kunder, och med vår tjänst Trobar Monitor både förenklar och effektiviserar vi denna process.